Магазин

ФОТО: Како изгледа ќерката на Рис Витерспун и Рајан Филипе

ФОТО: Како изгледа ќерката на Рис Витерспун и Рајан Филипе

Кога сте дете на позната личност, како целиот ваш живот да е под микроскоп, но ако сте дете на двајца познати родители, тогаш медиумите многу повеќе внимание посветуваат на вас, отколку на вашите родители.

Сличен е случајот и со Ава Филипе, ќерката на Рис Витерспун и Рајан Филипе. Таа на Инстаграм многу повеќе споделува уметнички фотографии отколку селфи.

somewhat formal

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

Шеснаесетгодишната Ава изгледа идентично како нејзините мајка и татко, објави фотографија од неа и нејзиното момче Скот Калахан пред да се упатат на она што ава го нарече „формален танц“.

congrats! #specialnight

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

#tbt @ryanphillippe

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on