Македонија

ФОТО: Како изгледа обиколницата по поплавата

ФОТО: Како изгледа обиколницата по поплавата

Испукан асфалт, дрвја и кал на сите страни. Вака изгледа обиколницата по катастрофалната поплава што се случи во саботата во Скопје.

obik-4-640x960

На социјалните мрежи се објавени фотографии на кои се гледа во каква состојба е патот.

obik-2-640x427 obik-3-640x426 obik-5-640x426