Магазин

ФОТО: Како изгледа Северина наутро

ФОТО: Како изгледа Северина наутро

Утринско селфи е новата забава која се шири на социјалните мрежи. Тоа го направија светските манекенки Наоми Кемпбел, Синди Крафорд, актерот Лиам Нисон, а ним им се приклучи и балканската дива Северина.

seve_golema

#WakeUpCall  е ознака на новата кампања која се шири на социјалните мрежи и слична е на претходната кампања – позната како леден предизвик.

naomiiii

Кампањата утринско селфи беше започната од страна на амбасадорката на УНИЦЕФ- Џемима Кан за да се зголеми свеста за децата кои страдаат во Сирија и да се поттикнат донациите за УНИЦЕФ.

sindi_kraford

Секој кој учествува во оваа кампања треба да повика тројца пријатели да направат вакво селфи.