петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 2

Фото: Како изгледаат новите простории на Клиниката за кардиохирургија

Sequence-02.Still022

Последни вести

Mинистерот за здравство Никола Тодоров денеска ги посети новите простории на Клиниката за кардиохирургија.

На денешен ден, пред точно една година во Клиниката за кардиохирургија е направена првата операција.

Новите простории опфаќаат две операциони сали, со најнова апаратура.

kardio500

Sequence-02.Still002

Sequence-02.Still003

Sequence-02.Still010

Sequence-02.Still012

Sequence-02.Still013

Sequence-02.Still016

Sequence-02.Still019

Најчитани вести