понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 34

ФОТО: Како изгледаат принцовите на Дизни во вистинскиот живот

Ако некогаш сте се прашувале како би изгледале принцовите на Дизни во вистинскиот живот, финскиот уметник и дизјанер Јирка Ваатаинен, кој живее во Мелбурн одговори на тоа прашање преку неговата серија илустрации.

Принцот Ерик од Малечката сирена

Принцот Ерик од Малечката сирена

Поврзани вести

Ако некогаш сте се прашувале како би изгледале принцовите на Дизни во вистинскиот живот, финскиот уметник и дизјанер Јирка Ваатаинен, кој живее во Мелбурн одговори на тоа прашање преку неговата серија илустрации.

Принцот од Пепелашка

Принцот од Пепелашка

Еве неколку познати принцови на Дизни и како тие би изгледале во вистинскиот живот!

Принцот Адам од Убавицата и ѕверот

Принцот Адам од Убавицата и ѕверот

Тарзан

Тарзан

Принцот Филип од Заспаната убавица

Принцот Филип од Заспаната убавица

Херкулес

Херкулес

Џон Смит од Покахонтас

Џон Смит од Покахонтас

Аладин

Аладин

Најчитани вести