Магазин

Фото: Како Русија го прослави роденденот на Путин?

Фото: Како Русија го прослави роденденот на Путин?

Рускиот претседател Владимир Путин вчера наполни 62 години.

Еве како се славеше неговиот роденден нив Русија:

„12-те подвизи на Владимир Путин“ беше еднодневна изложба во Москва во која рускиот претседател е претставен како митски јунак од калибарот на Херкул, како се бори против западните нации маскирани како змии и чудовишта….

Покрај тоа, граѓаните олечени во маички со неговиот лик се шетаа низ руските градови, организирана била и парада, сувенири како и подароци со неговиот лик.

purin

putin1

putin2

putin3

putin5

putin6

putin7

puutinn