Македонија,Крими хроника

ФОТО: Камион буквално прегази автомобил на Водњанска

ФОТО: Камион буквално прегази автомобил на Водњанска

Камион буквално прегази автомобил во центарот на Скопје. За среќа повредени нема.

Камионот бил со ознаки н градежната фирма Гранит.  Сообраќајот се одвива отежнато, а целиот дел околу ресторанот Галија е блокиран.

Фото: Пресс24