Македонија

Фото: Камион и две возила заглавени кај подвозникот кај Фершпед

Фото: Камион и две возила заглавени кај подвозникот кај Фершпед

ПОздвозникот кај Фершпед на булеварот Киро Глигоров повторно поплавен.

Под подвозникот се заглавени и поплавени две коли и еден камион.

5000122222unnamed

50011111unnamed

5001333333unnamed

Фото: Курир