Македонија

ФОТО: Камион пропадна во дупка на Широк сокак

ФОТО: Камион пропадна во дупка на Широк сокак

Камион пропадна во дупка на Широк сокак. Камион полн со песок денеска се преврте на среде Широк Сокак во Битола. Камионот пропадна во дупка која беше ископана вчера поради градежни работи.

Камион пропадна во дупка на Широк сокак
Камион пропадна во дупка на Широк сокак