Македонија

ФОТО: Камперите на СДСМ оставија хаос и штета од 1 милион денари

ФОТО: Камперите на СДСМ оставија хаос и штета од 1 милион денари

Булеварот Илинденска пред Влада е веќе прооден за возила, но хаос остана зад камперите на СДСМ.

1500DSC 0027

Екипите на град Скопје собраа околу 30 м3 смет и извршија перење на улицита и околниот простор.

2500DSC 0199

Според првичните информации уништено е комплетното зеленило на просторот на кампот заедно со хидранскиот систем и ситемот капка по капка.

4500DSC 0251

Чистењето, реконструкцијата на зеленилото и системот за полевање ќе чини околу 1 милон денари.