Магазин

Фото: Карлеуша фатена во лага, сепак во авион се вози во економска класа

Фото: Карлеуша фатена во лага, сепак во авион се вози во економска класа

Јелена Карлешува сепак не живее онаков живот каков што сака да и го претстави на јавноста. Пејачката, која често на социјалните мрежи се фали дека патува исклучиво со приватни авиони или бизнис класа на редовни летови, ја разоткрија патниците кои се пошегуваа на нејзина сметка.

Имено, на социјланите мрежи осамна фотографија на која пејачката седи во економска класа, додека младиот дечко кој се наоѓа на неколку седишта пред неа ја слика и коментира: Добро утро, Јелена Карлеуша! Добар ти е овој привате џет!

Сепак, можеби во меѓувреме пејачката го променила својот стил на живот па одлучила да живее како целиот нормален свет.

jelena-karleusa-foto-facebook-1412763851-579242