Магазин

ФОТО: Кејт Хадсон во жешко црвено издание за нов календар

ФОТО: Кејт Хадсон во жешко црвено издание за нов календар

Кејт Хадсон во жешко црвено издание за нов календар. Култниот италијански црвен, горко-сладок аперетив „Кампари“ ја претстави холивудската актерка Кејт Хадсон како ѕвезда на својот календар за престојната 2016-та година, кој официјално ќе биде претставен на 18-ти ноември годинава.

kejt-hadson-1

Темата на кампањата е инспирирана од атмосферата на претседателските избори во САД што метафорично ја претставува спротивноста меѓу двете опозициски страни.

kejt-hadson-2

Календарот ја прикажува реалната состојба на изборите, барајќи од луѓето да заземат став, да го искажат личното мислење и да гласаат за сопствениот кандидат.

kejt-hadson-3

Овој позитивен ривалитет заживеа на страниците на календарот преку соработка помеѓу модниот фотограф Микеланџело Ди Батиста и Кејт Хадсон што е отелотворение и персонификација на двете души на Кампари – маѓепсувачката горчина наспроти суптилната, интригантна сласт.

kejt-hadson-4