Магазин

(ФОТО) Кејт пред венчавката, Пипа е мало дете за неа

(ФОТО) Кејт пред венчавката, Пипа е мало дете за неа

Кејт Миделтон ја знаеме како грациозна и елегантна војвотка.

kejt 2Таа ги полни весниците не со своето скандалозно однесување, туку со хуманитарна работа и извршување на должноста војвотка и принцеза.

Но таа некогаш била вистинска „парти девојка“ и главна на сите забави во Лондон.