четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

ФОТО: Кендал Џенер во најпровокативната кампања досега

kendal-za-kelvin-naslovna

Поврзани вести

Келвин Клајн уште на почетокот на 90-тите го разбранува светот на кампањите со фотографиите на  тогашните секс симболи Кејт Мос и Марк Волберг во мошне провокативни пози и во прилично разголено издание.

kendal-za-kelvin-1

И подоцна, во неговиот фокус беше провокацијата и сексот… За последната кампања ја избра токму популарната Кендал Џенер, а покрај неа се појавува и Аби Ли Кершоу.

kendal-za-kelvin-2

Кампањата насловена „Еротика“ е дело на фотографот Тајрон Лебон.

kendal-za-kelvin-3

Најчитани вести