Магазин

ФОТО: Ќерката на Мистер Бин е вистинска убавица!

ФОТО: Ќерката на Мистер Бин е вистинска убавица!

Актерот Роуан Аткинсон го одбележа улогата на смешниот и блесав Мистер Бин. И додека се смееме на неговата глума, многумина се восхитуваат на убавината и сексапилноста на неговата ќерка.

Всушност на прв поглед, тешко е да се поверува дека Лили му е ќерка на Аткинсон.

lili1