Македонија

ФОТО: Кичевчани побараа избори

ФОТО: Кичевчани побараа избори
ФОТО: Кичевчани побараа избори

Граѓанското движење за одбрана на Македонија денеска одржа граѓански собир и во Кичево на кој голем број кичевчани дадоа поддршка.

KICEVO

KICEVO1