Македонија

ФОТО: Километарска колона кај Демир Капија

ФОТО: Километарска колона кај Демир Капија

Километарска колона на автомобили кај Демир Капија.

222

Застојот во сообраќајот е поради минирањето за новите тунели за новиот автопат.