Македонија

ФОТО: Километарски колони, за влез во Грција се чека со часови

ФОТО: Километарски колони, за влез во Грција се чека со часови

Традиционално, август е месецот со најголем број на туристи.Ни метежот за 2 Август не беше ништо во споредба со она што од утрово се случува на граничниот премин Богородица.

Километарски колони автомобили со часови чекаат да заминат на грчките плажи.

Доколку патувате подгответе се за многучасовно чекање.