Магазин

ФОТО: Ким Кардашиан со нов имиџ

ФОТО: Ким Кардашиан со нов имиџ

Таман си помисливме дека Ким проба се што можеше да проба кога станува збор за нејзиниот изглед, таа повторно успеа да не изненади.

kimmm_2

Триесет и четиригодишната ѕвезда прво не изненади со поптполно новата боја на косата, а потоа и со облеката за која основна инспирација е Дивиот Запад.

kimmm_3

Иако облеката е изработена од светскав материјал со мониста, сепак неможеше а да не се забележи дека овој пат облеката е во целост инспирирана од каубоите.

kim_4