Магазин

ФОТО: Ким Кардашиан за прв пат во јавност по породувањето

ФОТО: Ким Кардашиан за прв пат во јавност по породувањето

Ким Кардашиан за прв пат се појави во јавност по породувањето, а судејќи по фотографиите мора да кажеме дека се потрудила сите погледи повторно да бидат насочени во неа.

kim-22

По краткото повлекување од јавноста по породувањето со синот Сеинт Вест пред два месеци, Ким денес се појави на улиците и пред медиумите. Имено, таа се упати на забава кај нејзиниот пријател и поранешен учесник во реалното шоу „Големиот брат“, Џонатан Чибан.

kim-33

Она што е впечатливо е тоа што и овој пат Ким остави многу малку на фантазијата. Црниот топ одвај успеа да го покрие нејзиното деколте.

kim-44