Магазин

ФОТО: Ким не се откажува од тесните фустани

ФОТО: Ким не се откажува од тесните фустани

Ким Кардашиан пред неколку дена се појави во Лондон во фустан од латекс. ТВ ѕвездата остана верна на премногу тесната облека, но облеката на крајот ја изневери неа.

kim_1

Додека Ким го напушташе „Џорестер“ заедно со сопругот Кание Вест фустанот пукна.

kim_2

Taa задоволно шеташе низ Лондон без да насети што и се случува „зад грб“. Инаку ова не е прв пат облеката да ја изневери Ким.

kim_3

Пред неколку месеци Ким се појави во Лондон во тесен фустан од латекс, кој што исто така откажа послушност.

kim_4