Магазин

ФОТО: Ким се сретна со својата двојничка

ФОТО: Ким се сретна со својата двојничка

Дали знаете која е Камила Осман? Веројатно не знаете и не треба да ви е срам за тоа. Но да ја видите Камила на улица, сигурно би ви паднала во очи.

Понатаму, веројатно би помислиле дека станува збор за најпознатата старлета во светот Ким Кардашиан, затоа што тие две неверојатно личат една на друга.

Наводно Камила е омилената двојничка на Ким, затоа што има неколку.

Ким не откри многу детали за средбата, но додаде дека се ќе дознаеме во новата епизода на реалното шоу „Во чекор со Кардашиан“.