вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Фото: Кисела Вода застана во одбрана на Македонија

gdom-2_thumb_medium500_281

Последни вести

Граѓанското движење за одбрана на Македонија вечерва одржа трибина во скопската општина Кисела Вода.

Салата Расадник беше претесна да ги собере поддржувачите на ова движење кое има за цел да испрати порака дека националните интереси треба секому да му бидат пред се.

На трибината вечерва се обратија новинарите Мирка Велиновска и Миленко Неделковски, актерот Тони Михајловски, професорите Александар Пандов, Александар Климовски, Виолета Ачковска…

gdom-1_thumb_medium500_281 - Copy

gdom-7_thumb_medium500_281

gdom-4_thumb_medium500_281

gdom-6_thumb_medium500_281 - Copy

gdoom-8_thumb_medium500_281 - Copy

Најчитани вести