Магазин

ФОТО: Ќе ве изнасмее како пензионерите се справуваат со жештината во автобусите на ЈСП

ФОТО: Ќе ве изнасмее како пензионерите се справуваат со жештината во автобусите на ЈСП

Сите скопјани одлично знаат дека вторник и петок се деновите кога пензионерите се „главни“ во автобусите на ЈСП Скопје.

Меѓу скопјани се раскажуваат разни приказни и доживувања со пензионерите во автобусите.

Но, оваа фотографија дефинитивно е врв, и ќе ве изнасмее до солзи.

Во овие денови на пеколни горештини секој наоѓа свој начин да се справи со топлината, но овој пензионер е најрогинален.

avtobusJSP(1)

ФОТО: Facebook.com