Магазин

ФОТО: Клои Кардашиан се подготвува за фото-сесија

ФОТО: Клои Кардашиан се подготвува за фото-сесија

За многумина секојдневното одење во теретана е вистински кошмар. Но, тоа не би било така, ако веднаш до вас е сестрата на Ким, Клои Кардашиан.

Dressed to impress: The star wore a high cut grey Adidas onsie - with the iconic brand's logo on front - allowed the star to show her curvaceous rear end even though she was sitting down

На фотографиите објавени во светските таблоиди можеме да ја видиме 30-годишната Клои додека се подготвува за најновата фото-сесија планирана за денес.

Мора да признаеме, таа навистина има што да покаже.