Секс

(ФОТО) Кога ќе ја видите оваа играчка за секс, ништо нема да ви биде јасно

(ФОТО) Кога ќе ја видите оваа играчка за секс, ништо нема да ви биде јасно

Ултимејт Г вибратор е играчка за секс која гарантира дополнителна екстаза. Овој вибраор со малку застрашувачки изглед го дизајнираше тим на медицински стручњаци за брендот играчки за секс “Ann Summers”, а новoдно предизвикува ултимативен оргазам.

vibrator 1Поголемата „глава“ на вибраторот наменета е за дополнителна стимулација на Г точката, додека другата помалата глава ќе служи за стимулација на клиторисот.

Оваа играчка за секс, благодарејќи на посебно дизајнираниот облик, им ветува не жените оргазам кој се уште не го доживеале.

Иако има необичен изглед, поради што би помислиле сешто, не би било фер да осудувате, а пред тоа на оваа играчка за уживање да не и дадете шанса. Којзнае можеби и ќе ве воодушеви.