Магазин

Фото: Кога ќе се направи фотомонтажа на сообраќаен знак

Фото: Кога ќе се направи фотомонтажа на сообраќаен знак

Некој за да се пошегува направил фотомонтажа на сообраќајниот знак пред Скопје, менувајќи го кириличното со латинично писмо, но оставајќи ја првата буква. Така знакот изгледа смешно и како некој да погрешил во пишувањето.

Сепак, мала проверка покажува дека овде, станува збор за вешт фотошоп мајстор, а знакот, на лице место, изгледа баш онака како што треба.

Сепак, тоа не беше проблем, членовите на групата Ѕид на сообраќајниот срам да развијат жестока дебата која броеше стотици коментари.