Магазин

ФОТО: Кој потфрли со изгледот на годинешното издание на Мет Гала?

ФОТО: Кој потфрли со изгледот на годинешното издание на Мет Гала?

Дали светкавата мониста е иднина на модата? Тешко е да се поверува во тоа, но судејќи според црвениот килим на синоќешната Мет Гала заклучокот се наметнува сам.

met-gala-1 met-gala-2 met-gala-3

Имено, темата на годинешната свеченост беше Манус екс Махина, односно односот на човекот и технологијата во производството на кутур и ready-to-wear парчиња облека.

met-gala-4 met-gala-5 met-gala-6

Поголемиот дел од „најлошо“ облечените ѕвезди можеби и не изгледаат толку лошо не неусогласеноста со овогодинешната тема ги стави на оваа листа.

met-gala-7 met-gala-8

met-gala-9