Магазин

ФОТО: Која е сопственичката на овој секси задник?

ФОТО: Која е сопственичката на овој секси задник?
ФОТО: Која е сопственичката на овој секси задник?

Италијанскиот модел и ТВ ѕвезда Федерика Нарги е фотографирана на плажа во Грција како ужива во убавините на летото.

2gaz.jpg500

 

Можеби таму владее економска криза, но штом се појавила оваа атрактивна убавица и го распослала пешкирот, проблемите се заборавени барем на некое време.

4gaz.jpg500

Федерика има 25 години, висока е 1,76 и нејзината насмевка е како сонце.