Магазин

ФОТО: Која е среќничката што Енрике ја бакна на сцена

ФОТО: Која е среќничката што Енрике ја бакна на сцена

Латино заводникот Енрике Иглесиас на своите обожавателки им покажува кога е добро расположен. Некои од нив ги вади на сцена и ги бакнува в уста, по што тие остануваат шокирани и блажени.

Се возбудувам кога сум на сцена. Не го правам тоа така често, само кога сум навистина добро расположен, изјави Иглесијас.