Магазин

ФОТО: Која македонска пејачка располага со овие бујни атрибути?

ФОТО: Која македонска пејачка располага со овие бујни атрибути?

Со овие бујни атрибути може да се пофали една наша фолк пејачка.

1tat.jpg500

Станува збор за Татијана Стефановска, наша фолкерка, која покрај пеењето има и други квалитети. Нејзиниот заоблен задник и раскошно деколте нема кој не може да не ги забележи.