понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 51

ФОТО: Колку лица забележувате на фотографијата?

fotografija

Последни вести

Оваа фотографија е објавена на Фејсбук и досега е споделена милион пати…

Дрво на Националните водачи! Јасно ќе ги видите лицата на Горбачов и Тачер, но дали ќе ги пронајдете сите останати?

Колку лица гледате?

Најчитани вести