Македонија

Фото: Колку луѓе се потребни да бутнат автобус?

Фото: Колку луѓе се потребни да бутнат автобус?

Ретко може да начекате ваква глетка и тоа во центарот на Скопје, триесетина луѓе како туркаат автобус, пишува МКД.

А токму тоа се случи денес, утрово на раскрсницата на булеварите „Кочо Рацин“ и „11 Октомври“ во центарот на Скопје.

Станува збор за приватен превозник со скопски регистарски таблици. На овие луѓе вака им започна работниот ден.