Македонија

ФОТО: Комбе заглави кај подвозникот во Кисела Вода

ФОТО: Комбе заглави кај подвозникот во Кисела Вода

Поројните врнежи и овој пат направија поплави во делови од Скопје.

И овој пат критично место беше подвозникот во Кисела Вода каде што се заглави комбе.

k1

k2

ФОТО: Засе.мк