Магазин

ФОТО: Костим за капење кој ќе биде хит ова лето

ФОТО: Костим за капење кој ќе биде хит ова лето

Веруваме дека девојките веќе на големо размислуваат за тоа какви костими за капење ќе бидат популарни ова лето.

Некои од нив веќе сигурно се подготвуваат за на плажа.

Затоа Ве известуваме дека еден модел на костим за капење веќе го освои Инстаграм.

Погледнете…

kostim1

kostim2

kostim3

kostim4

kostim5

kostim6