Магазин

ФОТО: Кралица на стилот: Петнаесет најдобри изданија на Амал Аламудин

ФОТО: Кралица на стилот: Петнаесет најдобри изданија на Амал Аламудин

Не се памети кога претходно некоја жена надвор од модниот свет успеала со својата појава да привлече поголемо внимание и ерупција од воодушевување, од госпоѓата Клуни.

Со своите комбинации Амал Аламудин ги убеди сите оние кои се сомневаа во нејзиниот сенс за мода, дека е новата ѕвезда на стилот! Софистицирана, ретро, женствена и практична мода е одлика на нејзиниот секојдневен аутфит кои папараците постојано го документираат.

Ако сеуште се сомневате во нејзиниот вкус погледнете ја Амал во овие петнаесет изданија…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15