Магазин

(ФОТО) Креативно, овој уметник и неговото куче се забавуваат како никогаш

(ФОТО) Креативно, овој уметник и неговото куче се забавуваат како никогаш

prase-2a

prase-3a

prase-1a

 

 

Доколку на Инстаграм не го следите Рафаел Мантесоа, ги пропуштате неверојатните уметнички дела на кои централна фигура е неговото преслатко куче со име Џими Чо.

 

Џими не е типично слатко куче на Инстаграм, на една слика е суперхерој, во друга слика е ограбувач на банка, а на трета е ангел.