Магазин

ФОТО: Кристен Стјуарт го промени имиџот

ФОТО: Кристен Стјуарт го промени имиџот

По се изгледа Кристен Стјуарт го прослави својот 26-ти роденден така што ја бојадиса нејзината препознатлива чоколадно кафена коса во платинесто руса.

#KristenStewart

A photo posted by Kristen Stewart FANPAGE (@chanelkstewart) on


Кристен имаше кафена коса уште од снимањето на сагата „Самрак“, па така голем број од нејзините останаа шокирани по промената.

#kristenstewart

A photo posted by Kristen Stewart FANPAGE (@chanelkstewart) on

Сепак, не се исклучува можноста ова да биде само за потребите за снимање на некој филм. Како и да е останува допрва да видиме.

#KristenStewart

A photo posted by Kristen Stewart FANPAGE (@chanelkstewart) on