Магазин

Фото: Кристина Ковач ја шокираше јавноста со својот изглед

Фото: Кристина Ковач ја шокираше јавноста со својот изглед

Кристина Ковач која минатата недела со отвoреното писмо до својата сестра ги шокираше сите, не престана таму, таа со нејзиниот изглед повторно ја шокираше јавноста.

Деновиве Кристина беше „уловена“ од екипата на српски „Скандал“, во непрепознатливо издание.

Судејќи според фотографиите Кристина ја зголемила својата телесна тежина, па и покрај широката облека и се забележуваа вишокот на килограми.

kovac_thumb_medium500_745