ТОП,Македонија

ФОТО: Крива Паланка на нозе во одбрана на Македонија

ФОТО: Крива Паланка на нозе во одбрана на Македонија

Жителите на Крива Паланка се кренаа на нозе и дадое поддршка на собирот организиран од страна на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

Илјадниците граѓани испратија порака дека за добро на нашата земја избори мора да има.

gdom-kriva-palanka1-1