Магазин

ФОТО: Кученца и бебе родени во ист ден

ФОТО: Кученца и бебе родени во ист ден

Ками Клингбел направила преслатка фотосесија од нејзиното бебе и кученца кои се родени во ист ден.

Иако кучето Делиа требало да се породи два дена пред Клингбел, тоа се случило во ист ден со сопственичката.

2

Клингбел добила повик од татко и додека таа била во болница и кажале: „Ние сме кај тебе дома и твоето куче се породува“.

Сега домот на Клингбел е место каде има 9 мали кученца и бебето Брајдон.

Фотосесијата е направена шест дена подоцна. Едно од женските кученца ќе остане во домот, а другите веќе ги очекува ново живеалиште.

3

Се надевам дека ќе останам во контакт со сопствениците кои ќе ги имаат кучињата за да можеме да направиме уште неколку фотографии на 6 месеци и 1 година, изјавила Клингбел.