среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 15

Фото: Кукли со природен изглед

1dollreal

Последни вести

Соња Синг од Австралија на куклите им дава реален изглед и прави тие да изгледаат нормално и навистина реално, како и секоја девојка.

Таа купува кукли и барбики и потоа ги „разубавува“ и им дава природен изглед.

Потоа Соња куклите ги подарува на другарките на нејзината ќерка, кои велат дека ги обожаваат.

Погледнете дел од трансформациите.

2dollreal

3dollreal

5dollreal

6dollreal

dollreal

Најчитани вести