Македонија

ФОТО: Лазаревиќ се заканува со ликвидации

ФОТО: Лазаревиќ се заканува со ликвидации

Залудни се заканите по социјалните мрежи кога освен тоа нема што друго да му понудите на македонскиот народ. Закани за насилство на сите страни. Овојпат е засегнат еден вработен во државна фирма, чиј идентитет е намерно заштитен, објави порталот „Курир“.

Оваа порака која ја доби еден човек од страна на Владимир Лазаревиќ е само потврда за постојаното ширење на агресија.

1vladimirslik

Заев потврдува дека СДСМ има тимови за насилство на протестот кој денес треба да се одржи пред Владата на Република Македонија, а вчера имавте можност и да ги видите нивните тимови од Богданци, кои со алкохол и пендреци во рацете се подготвуваат за протест во главниот град, пишува Пулс 24.

Лидерот на СДСМ вели дека имаат огромен број на млади луѓе (околу 2.000) нивни членови кои биле борци и тренирале карате и кик-бокс.