Магазин

ФОТО: Љубов на поларен начин!

ФОТО: Љубов на поларен начин!

„Прекрасна љубов на поларен начин“ е темата на фотографиите кои доаѓаат од зоолошката градина во Новосибирск. Малото поларно мече и неговата мајка се главните ликови на ова фотосесија. Младенчето старо четири месеци не се одвојува од својата мајка и на секој можен начин се обидува да ја бакне.

Погледнете…

mec1

mec2

mec3

mecinja