Магазин

ФОТО: Лубеница на вашите нокти

ФОТО: Лубеница на вашите нокти

Летото неможе да се замисли без сочна лубеница што ќе ве разлади и ќе ве освежи.

Но, еве и неколку идеи како да ги освежите вашите нокти со неколку идеи за маникир инспириран од овој летен  зеленчук.

lubenica-7 lubenica-6 lubenica-5 lubenica-4 Lubenica-1 lubenica-2 lubenica-3