Магазин

ФОТО: Лути, насмеани, зачудени „фацички“ насекаде околу нас

ФОТО: Лути, насмеани, зачудени „фацички“ насекаде околу нас

Потонати во мислите и грижите, во обид да го следиме брзото темпо на живеење, постојано во чекор со најновата технологија, заборавме колку светот може да биде забавен, само ако одвоиме неколку секунди и погледнеме околу нас.

Ова е одлична и забава галерија на сите „фацички“ и насмеани и среќни и лути на секојдневните предмети околу нас.

Погледнете, па може и вие ќе забележите како ви се насменува некој автомобил или ви се лути некоја локомотива.