четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 61

ФОТО: Мачка посвои ежиња

Оваа мачка посвои ежиња. Таа веќе е мајка на едно мало маче, но тоа не ја спречува да стане мајка и на оние што ја загубиле сопствената мајка.

macka-posvoi-ezzinja

Поврзани вести

Оваа мачка посвои ежиња. Таа веќе е мајка на едно мало маче, но тоа не ја спречува да стане мајка и на оние што ја загубиле сопствената мајка. Со ова паѓаат во вода тврдењата дека мачките се себични и лицемерни.

Мачка посвои ежиња

Мачка посвои ежиња

Така оваа мачка посвои ежиња. Таа ги прегрна сите свои „деца“, ги склопи очите и уживаше во најубавото чувство – во мајчинството.

Мачка посвои ежиња

Мачка посвои ежиња

Фотографиите од ова необично „посвојување“ веднаш се проширија на социјалните мрежи и воодушевија многумина. Голем дел од нив искоментираа дека луѓето би можеле многу да научат од оваа мачка, но и од нејзиното маче, кое искрено се радува на новите „браќа и сестри“.

Мачка посвои ежиња

Мачка посвои ежиња

Најчитани вести