Магазин

ФОТО: Мадона, секси и на 56 години

ФОТО: Мадона, секси и на 56 години

Педесет и шестгодишната пејачка Мадона уште еднаш покажа дека е флексибилна како тинејџер.

Мадона е во одлична форма, но  таа сега ги покажа и акробатските вештини во домашна варијанта.

Мадона објави фотографија на која прави стој на раце и истовремено шпага, и сето тоа во нејзината када.

Под фотографијата која Мадона ја објави на социјалните мрежи напиша „Утринско разубавување“.