Балкан

ФОТО: Маглај по поплавите, повеќе не е истиот град

ФОТО: Маглај по поплавите, повеќе не е истиот град

Граѓаните на босански Маглај веќе четврти ден се борат со поплавите кои целосно го променија описот на градот.

Улиците се преполни со ѓубре и гранки…

Помош пристигнува од разни стани, но ништо не може да се спореди со она што граѓаните го загубија, бидејќи ова подрајче беше најпоплавено.

m

m1

m2

m3

m4

m5