Магазин

ФОТО: Мајка го ставила бебето во машина за перење

ФОТО: Мајка го ставила бебето во машина за перење
ФОТО: Мајка го ставила бебето во машина за перење

Млада мајка од Велика Британија го ставила своето две-годишно дете во машина за перење на алишта, а сликата ја објавила на социјалните мрежи.

Несовесната мајка детенцето, кое е болно од Даунов синдром, го фотографирала додека било заглавено во машината за перење на алишта, а за тоа одбива да се извини.

„Тој ја сака машината за перење на алишта. Ние се фотографиравме и се смеевме“, се правда таа, пренесува британски „Mirror“.

Сите соседи и пријатели се вознемирени поради оваа нејзина објава, а полицијата ја повика мајката на распит.